Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derede ceset bulundu!

Düzenleyen:
Derede ceset bulundu!

YAŞAM Haberleri

Sakarya'da, 3-4 aylık olduğu düşünülen ve bazı uzuvları eksik erkek cesedi bulundu.

Feci olay Adapazarı'nda meydana geldi. Derede bir ceset olduğunu gören vatandaşlar ekiplere haber verdi. İhbar üzerine cesede ulaşan ekipler, şahsın 3-4 ay önce öldüğünü ve bazı uzuvlarının eksik olduğunu bildirdi.

20 YAŞIN ÜZERİNDE

Ekipleri harekete geçiren olay, Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Mithatpaşa mevkii Çark Deresi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, derenin içinde insan cesedi olduğunu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin dereden çıkardığı cesette yapılan incelemelerde, cesedin 20 yaşın üzerinde bir erkeğe ait olduğu, vücudunda ise bazı uzuvlarının olmadığı tespit edildi. Ceset, olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatılırken, cesedin yaklaşık 3-4 aylık olduğu belirlendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...