Çocuklarını görmeye giden eski koca dehşet saçtı!

Düzenleyen:
Çocuklarını görmeye giden eski koca dehşet saçtı!

YAŞAM Haberleri

Tokat'ta meydana gelen olayda çocuklarını görmek için eski karısının evine giden adam dehşet saçtı. Elindeki bıçağı önüne gelene sapladı, 3 kişi hastanelik oldu.

Tokat'ın Niksar ilçesinde meydana geşen olayda çocuklarını görmeye giden adam boşandığı eşini, onun annesini ve teyzesini bıçakladı. İki hafta önce eşinden boşandığı öğrenilen E.Y, Çepnibey Mahallesi Ulucan Sokak'ta bulunan eski kayınvalidesi C.K'nin evine giderek çocuklarını görmek istedi. 

Burada E.Y. ile eski eşi E.K, onun annesi C.K. ve teyzesi A.Ş. arasında tartışma başladı. Kısa sürede alevlenen tartışma kavgaya dönüştü ve öfkeli eski eş elindeki bıçağı önüne gelene saplamaya başladı. Korkunç olayda boşandığı eşini, onun annesini ve teyzesini bıçakalayan adam daha sonra olay yerinden kaçtı.

Yaralanan kadınlar ambulanslarla Niksar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinden kaçan E.Y. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...