Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Araba şarampole uçtu: 1 polis öldü, 1 polis yaralandı

Düzenleyen:
Araba şarampole uçtu: 1 polis öldü, 1 polis yaralandı

YAŞAM Haberleri

Malatya'da feci bir kaza meydana geldi, şarampole uçan arabadaki polislerden biri öldü diğeri ise yaralandı.

Feci kaza, Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova Mahallesi'nde meydana geldi. Doğanşehir Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde görevli polis memuru Muzaffer Aydın yönetimindeki 55 AAK 417 plakalı otomobil, Adıyaman Sarıkaya Mahallesi istikametine giderken virajı alamayarak şarampole uçtu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada polis memurlarından sürücü Muzaffer Aydın olay yerinde can verirken, Sara Şen ise yaralandı. Yaralı polis memuru Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden Muzaffer Aydın'ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Araba şarampole uçtu: 1 polis öldü, 1 polis yaralandı
GERİDE 3 ÇOCUK BIRAKTI
Feci kazada hayatını kaybeden polis memurunun evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Kazanın yaşandığı yerin ‘Ölüm virajı’ olarak adlandırıldığını belirten vatandaşlar, yetkililerden çözüm bulunmasını istedi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...