Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kripto para cinayeti: Bitcoin için ortağını öldürdü

Kripto para cinayeti: Bitcoin için ortağını öldürdü

YAŞAM Haberleri

Bursa Osmangazi'de marketin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden kişinin iş ortağı tarafından kripto para yüzünden öldürüldüğü iddia edildi.

Bursa Osmangazi’ye bağlı Hocahasan Mahallesi’nde önceki gün bir arkadaşına ait marketin önünde oturan H.A. (30) silahlı saldırıya uğradı. H.A. ölürken zanlılar kaçtı. Polis, şüpheli A.K.K. (22) ile kaçarken bindiği otomobili kullanan A.S’yi (21) kısa sürede gözaltına aldı. A.K.K, turizm acentesi olan H.A’yı öldürmesini, iş ortağı S.S’nin söylediğini iddia etti. Zanlı “S.S, H.A’yı kripto parada 20 bin dolar (173 bin TL) zarar ettirmiş. H.A. da zararını kapatmasını istemiş. Cinayet bu yüzden işlendi” dedi. Bunun üzerine ekipler S.S’nin peşine düştü. Şüpheli, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Lübnan’ın başkenti Beyrut’a kaçarken yakalandı. Üç şahıs adliyeye sevk edildi.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...