'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı, çelik yelekli çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı, çelik yelekli çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobil, 10 kilometre sonra önü kesilerek durduruldu. Yolcu konumunda oturan bir kişi, üzerinde çelik yelekle yakalandı.

Adana Sarıçam ilçesi D-400 Karayolu'nda kontrol uygulaması yapan polis, dur ihtarına uymayan bir otomobilin kaçış güzergahında önlem aldı. İhtara uymayan ve dubalara çarparak kaçan araç, 10 kilometre sonra önü kesilerek yakalandı. 

ÇELİK YELEK TESPİT EDİLDİ

Araçta bulunan iki kişi indirilerek üzerleri arandı. Yapılan aramada yolcu koltuğunda oturan Azat D.'nin kıyafetinin altında çelik yelek olduğu belirlendi. Gazetecilerin "Neden çelik yelek giydin?" sorusuna Azat D., "Cezaevinden çıktım, hasımlarım var" şeklinde cevap verdi.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜLER

Sürücü ve çelik yelek giyen Azat D. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şahısların kaçtığı otomobil ise detaylı inceleme yapılmak üzere polis otoparkına çekildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...