Ankara'da aile kavgası: 3 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA / AA
Ankara'da aile kavgası: 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA / AA

Ankara’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, öz kızını ve torunlarını silahla vurdu, ardından intihara kalkıştı. Kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, kızı ve iki torunu olay yerinde hayatını kaybetti.

Ankara'nın Mamak ilçesinde, psikolojik sorunları olan Ö.A. ile kızı M.A. (23) arasında ailevi problemlerden dolayı tartışma çıktı.

Tartıştığı kızı ile iki torununu silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen kadın, intihar girişiminde bulundu.

KIZINI VE TORUNLARINI ÖLDÜRDÜ
Meryem Atsak (23), biri 9 aylık, diğeri 3 yaşındaki iki çocuğuyla anne ve babasının yaşadığı Küçükkayaş Mahallesi'ndeki evine geldi.

Atsak, burada annesi Ö.A. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Ö.A, kızı Meryem Atsak, torunları 9 aylık Merve Atsak ve 3 yaşındaki Ömer İsmail Atsak'ı eşine ait ruhsatsız tabancayla ateş ederek öldürdü.

KENDİNİ DE VURDU
Aynı silahlı intihar girişiminde bulunan Ö.A, haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...