6 gün önce taşındığı ev sonu oldu

Düzenleyen:
6 gün önce taşındığı ev sonu oldu

YAŞAM Haberleri

Bursa'da emekli öğretmen olduğu öğrenilen şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

 Acı olay Bursa'da yaşandı. Emekli öğretmen 6 gün önce yeni evine taşındı. Bodrum katında olan evinde yalnız yaşayan talihsiz adam bir anda yere yığılıp hayatını kaybetti. 
 
VATANDAŞLAR FARK ETTİ
Olay, Yıldırım Yenimahalle Şehit Asteğmen Okşan Altanay Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, emekli öğretmen 67 yaşındaki Ahmet Sildir, 6 gün önce bir apartmanın bodrum katında bulunan tek odalı evi kiraladı. Tek odalı bodrum katta sabah saatlerinde Ahmet Sildir’in yerde hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen ekipler eve girdiklerinde Ahmet Sildir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Sildir’in cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Öte yandan, yalnız yaşayan şahsın kısa süre önce kalp rahatsızlığı sebebiyle bir süre hastanede tedavi görüp taburcu olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...