Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşini dövdü, çevreden tepki gelince arkasına saklandı

Düzenleyen:
Eşini dövdü, çevreden tepki gelince arkasına saklandı

YAŞAM Haberleri

Esenyurt'ta eşine şiddet uygulayan şahıs çevre tarafından tepki görüp linç edileceğini anlayınca yine eşinin arkasına saklandı.

Pes dedirten olay Esenyurt'ta yaşandı. Tartışma yaşayan karı kocanın kavgası şiddetlendi. Kocası tarafından şiddete uğrayana kadını korumak isteyen vatandaşların tepki vermesi üzerine şahıs karısının arkasına saklanıp pes dedirtti.

 

EŞİNİ KORUYAN KADINA TEPKİ

Olay, dün akşam saatlerinde Bağlarçeşme Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre sokak ortasında eşine bağıran ve şiddet uygulamaya çalışan bir kişiye çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Bir grup vatandaşın üstüne yürüdüğü ve darp etmek istediği adam çareyi eşinin arkasına saklanmakta buldu. Vatandaşların tepkisini yumuşatmaya çalışan kadın ise arkasına saklanan kocasını dayak yemekten kurtardı. Bu sırada çocuklarıyla olay yerinden geçen bir kadın ise, "Seni öldürse daha mı iyi" diyerek kocasını koruyan kadına tepki gösterdi. Bir süre sonra vatandaşların sakinleşmesiyle son bulan olayda, adam arkasına saklandığı eşi ile birlikte olay yerinden uzaklaştı. O anlar çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...