Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Girmek istediği mekana almayan görevlinin parmağını kopardı

Düzenleyen:
Girmek istediği mekana almayan görevlinin parmağını kopardı

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu'nda aşırı alkollü olduğu fark edilen ve bu sebeple gece kulübüne alınmayan kadın olay çıkarıp güvenlik görevlisinin parmağını kopardı.

Yabancı uyruklu kadın, arkadaşlarıyla aşırı alkollü bir biçimde gece klübünün önüne gitti. Güvenlik görevlisi kadına, aşırı alkollü olması sebebiyle içeriye alamayacağını söyleyince hayatının şokunu yaşatacak olayla karşı karşıya kaldı. Aldığı karşılığa sinirlenen kadın görevlinin parmağını ısırarak kopardı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN PARMAĞINI KOPARDI
Olay, önceki gün saat 03.15 sıralarında Beyoğlu Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu 3 kadın, cadde üzerindeki gece kulübüne girmek istedi. Ancak kulübün kapısındaki güvenlik görevlileri kadınları aşırı alkollü oldukları nedeniyle içeriye almak istemedi. Bunun üzerine kadınlar ile güvenlik görevlileriyle başlayan tartışmada görevliler, tekme ve yumrukla kendilerine saldıran kadınları tutup dışarıya attı. Bu sırada kadınlardan biri, güvenlik görevlisinin yüzük parmağını ısırarak kopardı. Kadınları uzaklaştırmak ile uğraşan görevli, parmağının koptuğunu fark etti. Güvenlik görevlileri kadınları saçlarından tutarak dışarıya attı. Kopan parmağı bulan görevliler ardından arkadaşlarını Taksim İlk Yardım Hastanesine götürdü.

TUTUKLANDI
Olay yerine gelen polis ekipleri ise 3 kadını gözaltına aldı. Polis merkezindeki sorgusunun ardından güvenlik görevlisinin parmağını koparan Kazakistanlı kadın çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, güvenlik görevlisinin yüzük parmağı, ayağından parça alınarak yerine dikildi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...