Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sigara izmariti otluk alanı yaktı

Düzenleyen:
Sigara izmariti otluk alanı yaktı

YAŞAM Haberleri

Aydın’ın Efeler ilçesinde sigara izmaritinden kaynaklı otluk alanda yangın çıktı.

Yol kenarında bulunan kuru otlar henüz bilinmeyen bir nedenle alev almaya başladı. Otların tutuştuğunu gören çevredeki sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler rüzgar ile birlikte büyüyen yangını, başka yere sıçramadan kontrol altına aldı. Kontrol altına alınan yangının ardından yapılan incelemelere göre yangının yol kenarına atılan sigara izmaritinden çıktığı düşünülüyor.

SİGARAYI DEĞİL DOĞAYI YAKIYOR

Son zamanlarda yol kenarlarındaki otluk alanlarda yaşanan yangınların sayısında artış yaşanmaya başladı. Özellikle araç içerisinde yakılan sigaranın yol kenarına atılması sebebiyle çıkan yangınlar son günlerde artmaya başlarken, sigara sadece hastalıklara değil yangınlara da davetiye çıkarıyor. Bölgedeki kuru otların tutuşması ile çıkan yangınlarda duyarsız sürücüler sadece sigarayı değil doğayı da yakıyor. Yaşanan olayların ardından özellikle sürücülere seslenen vatandaşlar ise, daha büyük yangınlara sebep olmamak adına araç içerisinden yola izmaritlerin atılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...