Meslektaşlarına kızdı, ekmeği 1.5 liraya düşürdü

Düzenleyen:
Meslektaşlarına kızdı, ekmeği 1.5 liraya düşürdü

YAŞAM Haberleri

Antalya'da bir fırıncı, meslektaşlarının zam talebine kızıp 2,5 liraya sattığı ekmeği 1,5 liraya indirdi.

Antalya'da fırıncı esnafı ekmeğe zam yapılmasını istedi. Fakat esnaflardan biri bu teklife sıcak bakmadı. Aynı zamanda istenen zamma kızan fırıncı, 2,5 lira olan ekmeğinin fiyatını 1,5 liraya düşürdü.

EKMEK 2,5 TL OLDU
Orta Mahalle 30 Ağustos Caddesi'nde 12 yıldır faaliyet gösteren fırın işletmecisi Özkan Okatan, fırıncıların talebi üzerine 260 gram ekmeğin fiyatının 2,5 liraya çıkarılmasına tepki gösterdi.

İşletmenin girişine "Dikkat fırıncılar giremez" tabelası asan Okatan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşın salgından dolayı sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Meslektaşlarına kızdı, ekmeği 1.5 liraya düşürdü

"VATANDAŞA DESTEK İÇİN ZAMMA KARŞI ÇIKTIM"
Destek olmak için ekmeğe indirim yaptığını belirten Okatan, "Ben vatandaşa destek olmak için her zaman zamma karşı çıktım. Tüm fırıncılar bana tepki gösterdi. Böyle olunca da Serik'teki fırıncıların yer aldığı WhatsApp grubundan beni çıkardılar. Onları fırına almıyorum. Sonra da 260 gram ekmeğin fiyatı 2 liradan, 2,5 liraya çıkarıldı. Ben de 1,5 liraya düşürdüm. Biraz zarar ediyorum ama en azından halkımıza hizmet ediyorum." diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...