Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otogarda ek sefer açıldı, yoğunluk arttı

Düzenleyen:
Otogarda ek sefer açıldı, yoğunluk arttı

YAŞAM Haberleri

Kurban Bayramına sayılı günler kala bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar otogarlara akın etti. Ek seferler sonrası yoğunluğun arttığı Ümraniye Dudullu otogarı havadan görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı ardından açıkladığı 9 günlük bayram tatili kararı sonrası tatile otobüsle gitmeyi tercih eden vatandaşlar otogarlara akın etti. 

EK SEFER AÇILDI, YOĞUNLUK ARTTI
Normalleşme süreciyle birlikte Kurban Bayramı’na sayılı günler kala tıklım tıklım dolan otogarlarda ihtiyacı karşılama için ek seferler düzenlendi. Ümraniye Dudullu’daki otogarda da ek seferlerin açılması sonrası yoğunluk yaşandı.

YOĞUNLUK 10 GÜN ÖNCE BAŞLADI
Bayram öncesi yoğunluğa ilişkin konuşan otogar esnafı Yavuz Tanuğur, “Yolcu yoğunluğu geçen seneye göre daha fazla. Normalleşme ile birlikte yolcu sayısı da arttı. Ek seferleri de akşam 5 itibariyle başlattık. Sadece sabah saatlerinde yaklaşık 160 araç çıkış yapıyor. Bu sene bilet fiyatları da normale döndü. Bayram yoğunluğu Yaklaşık 10 gün önce başladı. 

PAZARTESİNE KADAR EK SEFER DEVAM EDECEK
Son bir haftadır da ilave seferler için bilet açtık. Pazartesi günü gününe kadar da ek seferler devam edecek. Gerek otobüslerde gerek otogarlarda sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...