Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korkunç iddia ekipleri harekete geçirdi

Düzenleyen:
Korkunç iddia ekipleri harekete geçirdi

YAŞAM Haberleri

Küçükçekmece'de bir babanın çocuklarını tavana asıp darp ettiği iddiası sonrası, polis ekipleri aileyi emniyet amirliğine götürdü.

Korkunç iddia Küçükmece'den geldi. Bir babanın çocuklarını tavna asarak darp ettiği iddiası ekipleri harekete geçirdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, aileyi karakola götürdü.

TAVANA ASARAK DÖVDÜ!

Olay bugün öğlen saatlerinde Küçükçekmece Atatürk mahallesi Dinar sokakta yaşandı. İddiaya göre çocuğunu tavana asarak döven babayı komşuları polisi arayarak şikayet etti. İhbar üzerine olay yerine gelen Küçükçekmece ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri çocuğuna tavana asarak şiddet uyguladığı iddia edilen baba T.K’yı 2 çocuğunu ve annesini karakola götürdü. Ailenin karakoldaki işlemleri devam ediyor.

OLAY KOMŞU TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Olayı görüntüleyen komşu Hasan Kum “Terasta beklerken bir çocuk çığlığı duydum. Karşı tarafta yaşayan Suriyeli aileden bir çocuğu feci bir şekilde dövdüğünü fark ettim. İple tersten asıp o şekilde şiddet uyguluyordu. Bunun üzerine bağırdım arkadaşa neden böyle yaptığını sordum. Annesi içerinden çıktı size ne siz karışmayın dedi. Çocuğuna kızabilirsin ama öyle bir şiddet uygulayamazsın dedim. Sonra baba dışarı çıktı kapıyı kapattılar. Güvenlik güçlerine haber verdik. En kısa zamanda polisler geldi. Uzun süredir bu binada böyle tartışmalar oluyor ama böyle bir şiddeti ilk kez gördüm” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...