Eski Akhisarspor Kulübü Başkanı hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Eski Akhisarspor Kulübü Başkanı hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde direksiyon başında geçirdiği kalp krizinin ardından otomobili ağaca çarpan eski Akhisarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel hayatını kaybetti.

Akhisarspor'un Süper Lig'e yükselmesinden 2019 yılına kadar kulübün başkanlığını yapan Hüseyin Eryüksel, aracıyla seyir halinde iken geçirdiği kalp krizi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.  Otomobil yol kenarındaki ağaca çarptı. 

UZUN SÜRE KALP MASAJI YAPILDI
Hüseyin Eryüksel, kaza yerine gelen 112 Acil ambulansı ile hemen Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada uzun süre kalp masajı yapılmasına rağmen Eryüksel’in duran kalbi tekrar çalıştırılamadı. 

61 YAŞINDA VEFAT ETTİ
Vefatı özellikle spor camiasında büyük üzüntüye sebep olan Eryüksel'in 61 yaşında olduğu öğrenildi.

Eski Akhisarspor Kulübü Başkanı hayatını kaybetti

TFF'DEN TAZİYE MESAJI

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Akhisarspor Kulübünün eski başkanı Hüseyin Eryüksel'in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hüseyin Eryüksel, Akhisarspor'un Süper Lig'e çıktığı dönem de dahil olmak üzere uzun yıllar başkanlığını yapmıştı. Merhum Hüseyin Eryüksel'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Akhisarspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...