Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tartıştığı eşini boğazından bıçaklayıp öldürdü

Düzenleyen:
Tartıştığı eşini boğazından bıçaklayıp öldürdü

YAŞAM Haberleri

Karabük'te eşini boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini bıçaklayan koca, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vahşet Karabük'te yaşandı. Çocuklarının gözünün önünde eşini boğazından bıçaklayarak öldüren adam, kendini de bıçaklayarak yaraladı. Tedavisin ardından mahkemeye çıkarılan canı koca tutuklandı.

BOĞAZINDAN BIÇAKLADI
Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi 53. Sokak’ta bulunan Mimar Sinan Sitesi Çardak Apartmanı'nda 4 gün önce meydana gelen olayda Vedat D. tartıştığı eşi Hatice Çetin D.'yi çocuklarının gözünün önünde boynundan bıçaklayarak öldürmüştü. Eşini öldürdükten sonra kendisini de karın ve kol bölgesinden bıçaklayan cani koca tedavisinin ardından gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vedat D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...