Yasağa rağmen denize girdi... Cesedi 25 saat sonra bulundu

Düzenleyen:
Yasağa rağmen denize girdi... Cesedi 25 saat sonra bulundu

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dün sabah yüzmek için girdiği kırmızı bayrak bulunan denizde dalgalara kapılarak kaybolan gencin cesedi ekipler tarafından 25 saat sonra bulunabildi.

Dün aşırı rüzgarlı hava sebebi ile Bağırganlı plajında yüzme yasaklandı ve bu sebeple kırmızı bayrak çekildi.

Ailesi ve arkadaşlarıyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinden kamp yapmak için Karadeniz kıyısında bulunan Bağırganlı plajına gelen Özcan Demir (22), yasağı dinlemeyerek yüzmek için denize girdi.

Dev dalgalar arasında ilerleyen Demir, bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu.

Gencin denizden çıkmadığını fark eden ailesinin ihbarı üzerine bölgede bulunan Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ve jandarma ekipleri, kayıp gencin bulunması için çalışma başlattı.

CESEDİNE 25 SAAT SONRA ULAŞILDI

Dün sabah saat 09.00 sıralarında KOSKEM, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti, jandarma ve Kerpe Deniz Yıldızları Dalış Merkezi dalgıçlarının katılımı ile başlatılan kurtarma çalışmaları akşam saatlerinde sonlandırıldı.

Bu sabah yeniden başlatılan arama çalışmalarında Özcan’ın cansız bedenine saat 10.00 sıralarında ulaşıldı. Ekipler tarafından karaya çıkartılan Özcan’ın cenazesi, Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...