Onur Alp Eker son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Onur Alp Eker son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da kaçan kurbanlık koyunu yakalamak için peşinden giderken kaybolan ve iki gün sonra cansız bedeni bulunan 19 yaşındaki Onur Alp Eker, son yolculuğuna uğurlandı.

Başkentte Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı ararken kaybolan ve dün akşam cansız bedeni bulunan 19 yaşındaki tıp öğrencisi Onur Alp Eker'in cenazesi toprağa verildi.

Ankara Pursaklar'daki dedesinin evine bayram tatili için gelen Onur Alp Eker, dedesi Zühtü Erdoğan (65) ile ahırdaki kurbanlık koyunu kesmek için dışarıya çıkarmıştı. Dağlık alana doğru kaçan koyunun peşinden giden Eker'den haber alınamaması üzerine ailesi ekiplere haber vermişti.

150'den fazla personelin katılımı ile 2 gün süren arama kurtarma çalışmaları sonucunda Eker'in cansız bedeni dere yatağı kenarında bulunmuştu.

Onur Alp Eker son yolculuğuna uğurlandı

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Ankara Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından gencin naaşı bugün ailesine teslim edildi. Eker’in naaşı, Karşıyaka Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı’na götürüldü.

Tıp fakültesi öğrencisi olan Eker’in acılı ailesi, evlatlarını son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Onur Alp Eker son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...