Tartıştığı kardeşlerini öldüren ağabey kaçtı

Düzenleyen:
Tartıştığı kardeşlerini öldüren ağabey kaçtı

YAŞAM Haberleri

Düzce'de meydana gelen feci olayda ailevi meseleler yüzünden tartıştığı 2 kardeşini birden öldüren ağabey daha sonra kayıplara karıştı.

Akşam saatlerinde Düzce’nin Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe köyünde meydana gelen olayda S.K., Ş.K. ve İ.K. isimli kardeşler arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda abi İ.K. elindeki tabancayı kardeşlerine doğrultup kurşun yağdırmaya başladı. Yaralanan kardeşler Ş.K. ve S.K. kaldırıldıkları Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan İ.K.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan 2 kardeş ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi önüne gelen yakınları ölüm haberinin ardından fenalık geçirdi. Olayla ilgili olarak savcılık inceleme başlattı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...