Aynı iş yerinde çalıştığı karısını, 2 çocuğunun gözü önünde vurdu

Düzenleyen:
Aynı iş yerinde çalıştığı karısını, 2 çocuğunun gözü önünde vurdu

YAŞAM Haberleri

Ankara'dan korkunç bir haber geldi. Aynı iş yerinde çalıştıkları öğrenilen çiftin tartışması kanlı bitti. Öfkeli adam, 2 çocuğunun gözü önünde karısına kurşun yağdırdı.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Satıkadın Mahallesi Sancak Caddesi'nde unlu mamuller dükkanının sahibi H.A. (25) ile aynı iş yerinde çalışan eşi K.A. (23) arasında tartışma çıktı. Tartışma şiddetini arttırdı ve öfkeli adam tabancasını aldığı gibi karısına kurşun yağdırdı.

KAYIPLARA KARIŞTI!
H.A. olayın hemen ardından kayıplara karıştı, kanlar içinde kalan eşi ise ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kadın, buradaki müdahalenin ardından Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi.

ÇOCUKLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE YAPTI
Olay sırasında çiftin 3 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuğunun da iş yerinde olduğu öğrenildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...