Bitlis'te 21 apartman karantinaya alındı

Düzenleyen:
Bitlis'te 21 apartman karantinaya alındı

YAŞAM Haberleri

Bitlis'te artan vakalar üzerine harekete geçen yetkililer koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 apartmanı karantinaya aldı.

Bitlis'te Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 apartman karantinaya alındı.  Açıklama Valilikten geldi, İl Hıfzıssıhha Kurulunca, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun ilgili maddeleri gereği, Covid-19 vakalarının görüldüğü il merkezindeki 21 apartmanın bugün saat 23.59'dan itibaren geçici süreyle karantinaya alınacağı duyuruldu.

İşte açıklamada yer alan o ifadeler;

"Apartmanlarda uygulanacak karantina süresince gerekli tedbirlerin kolluk kuvvetlerince yerine getirilmesine, bu adreslerde ikamet eden görev devamlılığı zorunlu olan kolluk kuvvetleri ile sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin kısıtlama ve karantina kararlarından muaf sayılmalarına, karara uyulmaması durumunda her seferinde idari para cezası uygulanacağına ve kişiler hakkında adli işlem başlatılmasına karar verilmiştir."



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...