Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gelin almaya geldiler, 9 yaşındaki Eymen'i öldürdüler

Düzenleyen:
Gelin almaya geldiler, 9 yaşındaki Eymen'i öldürdüler

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da bir düğün konvoyunda bulunan iki kişi rastgele ateş açtı. Kurşunlardan biri evinin balkonundan bakan küçük Eymen'i canından etti.

Sultangazi ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi, 88. Sokak'ta saat 17.00 sularında dehşet dolu anlar yaşandı. Bir düğün konvoyu gelini almay gitti. Bu esnada kapı önündeki kalabalıktan bazıları tabancayla rastgele ateş açtı. Kurşunlardan biri balkondan bakan 9 yaşindaki Eymen Avcı'ya isabet etti. Küçük çocuk olay yerinde ölürken silahı ateşleyen kişi kaçtı. Ardından ise gelin ve damadın akrabaları arasında kavga çıktı. Bölgeye gelen ekipler, tarafları ayırırken zanlıyı bir sokak arkada yakaladı. 

"UYARDIK AMA DİNLEMEDİLER

Eymen'in akrabası olan Hikmet Özcan "Düğün konvoyu vardı. İki kişi havaya ateş açtı. Birinde kurusıkı vardı, diğerinin ki ise gerçek mermiydi. Biz 'silah sıkmayın' diye ikaz ettik. Ancak dinlemediler. Yeğenimizi vurdular" dedi. Mahallelilerden Mustafa Kenpez da "Şahısları uyarmamıza rağmen ateş etmeye devam ettiler. Bir ablanın çığlığı koptu, çocuğun vurulduğunu anladık" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...