Bir ocağa iki ateş düştü! 15 dakika arayla 2 defa kahroldular

Düzenleyen:
Bir ocağa iki ateş düştü! 15 dakika arayla 2 defa kahroldular

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de farklı hastanelerde, farklı rahatsızlıklardan dolayı tedavi göre baba oğul 15 dakika arayla hayatını kaybetti.

Acı olay Kayseri'de yaşandı. Baba oğul, iki farklı hastanede, hastalıkları sebebiyle tedavi görüyordu. Kanser hastası oğlun hayatını kaybetmesinin ardından 15 dakika sonra zatürre tedavisi gören baba da hayata gözlerini yumdu. 

Bir ocağa iki ateş düştü! 15 dakika arayla 2 defa kahroldular

CENAZE NAMAZLARI YAN YANA  KILINDI
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kanser tedavisi gören 61 yaşındaki Hüseyin Çay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Çay'ın vefatından 15 dakika sonra Kayseri Şehir Hastanesi'nde zatürre tedavisi gören 89 yaşındaki babası Mehmet Çay'ın da ölüm haberini alan yakınları, üzüntüye boğuldu.
15 dakika arayla hayatını kaybeden baba ve oğlu, Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından  Baba ve oğlun cenazesi, yan yana kılınan cenaze namazının ardından İldem Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...