Vaka sayıları arttı, 3 mahalle karantinaya alındı

Düzenleyen:
Vaka sayıları arttı, 3 mahalle karantinaya alındı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarının arttığı 3 mahalle karantinaya alındı.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı üç mahallede koronavirüs vakalarında ciddi bir artış gözlemlendi. Söz konusu artış sebebiyle 3 mahalle karantinaya alınıp giriş çıkışa kapatıldı.

İL HIFZA KURULU'NDAN KARANTİNA KARARI
Çınar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı bakanlığında alınan kararla ilçe hıfzıssıhha kurulu tarafından alınan kararla, 03 Ağustos 2021 tarihinde Çınar’a bağlı, Başaklı, Karababa ve Aşağı Konak Mahallesinde saat 21.00 itibariyle ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinanın uygulanmasına, karar verildi.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI
Bu kapsamda, karantina süresince köylere giriş-çıkışların ilçe jandarma komutanlığınca kapatılarak, zorunlu hallerde kontrollü bir şekilde sağlanmasına, köyler içerisinde vatandaşların kalabalık gruplar halinde bir arada bulunmamalarına ve vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarına, oy birliğiyle karar verildiği duyuruldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...