Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşinden ayrılan 21 yaşındaki kadının feci ölümü!

Düzenleyen:
Eşinden ayrılan 21 yaşındaki kadının feci ölümü!

YAŞAM Haberleri

Korkunç haber Malatya'dan geldi. Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen 21 yaşındaki Raziye Özcan feci şekilde can verdi!..

Feci olay, Malatya-Ankara karayolu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevkiinde bulunan üst geçitte meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Raziye Özcan (21) girdiği bunalım sonrası çıktığı üst geçitten aşağı atladı. Bu sırada yolda geçen bir aracın çarparak sürüklediği talihsiz kadın ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan genç kadın burada tedavi altına alındı.

TÜM MÜHALALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Hastanede tedavisine devam edilen genç kadın bugün doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Hastanedeki 3 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Raziye Özcan'ın vefat haberi yakınlarını üzüntüye boğarken, genç kadının cenazesinin bugün şehir mezarlığına defin edildiği öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...