Evinin balkonunu temizlemek isterken yan tarafa düştü

Düzenleyen:
Evinin balkonunu temizlemek isterken yan tarafa düştü

YAŞAM Haberleri

Iğdır’da 5. kattaki evinin balkonunu temizlerken bir anda dengesini kaybedince yan taraftaki binanın üstüne düşen şahıs yaralandı.

Bir binanın 5’inci katında bulunan evinin balkonunu temizlemek isteyen Ferhat Çapar (34) isimli vatandaş bir anda dengesini kaybederek yan tarafta bulunan 2 katlı bir binanın üstüne düşerek yaralandı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Ferhat Çapar’ın düştüğünü gören vatandaşlar hemen durumu itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler Ferhat Çapar’ı kurtarmak için çalışma başlattı. Iğdır Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından uzatılan merdiven yardımıyla bulunduğu yerden alınan Çapar, sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapıldıktan sonra ambulansa bindirildi. İlk müdahalede ciddi bir şeyi olmadığı anlaşılan Çapar, daha sonra sağlık ekipleri tarafından Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evinin balkonunu temizlemek isterken yan tarafa düştü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...