Eda Nur Kaplan'ın ölümü ile ilgili 2 kişi tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eda Nur Kaplan'ın ölümü ile ilgili 2 kişi tutuklandı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başkentte intihar eden Eda Nur Kaplan'a "nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu" gerekçesiyle yakalandıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılan zanlı Y.G, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklanmıştı bu olayda bir yeni gelişme daha yaşandı. Gözaltına alınanlardan Mehmet A. da adliyeye sevk edillmişti, yine aynı suçtan o da tutuklandı.

Ankara’da kendisine cinsel istismarda bulunulduğunu öne sürerek intihar eden Eda Nur Kaplan soruşturmasında flaş bir gelişme yaşandı. Çankaya ilçesinde evinin penceresinden atlayıp yaşamını yitiren 18 yaşındaki Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Y.G'nin adli kontrolle serbest bırakılmasına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazı değerlendiren sulh ceza hakimliği, şüpheli Y.G'nin tutuklanmasına hükmetti.​ Az önce bir flaş gelişme daha yaşandı Yusuf G.'nin ardından gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Mehmet A’.da "nitelikli cinsel saldırı" suçu sebebiyle tutuklandı. Gözaltına alınan diğer şüpheli Aşkın K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ablasıyla yaşayan ve 7 Ağustos'ta evinin penceresinden atlayıp yaşamına son veren 18 yaşındaki Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla aranan Y.G, dün Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yakalanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...