Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kastamonu'da bir kadına ait ceset sahile vurdu

Düzenleyen:
Kastamonu'da bir kadına ait ceset sahile vurdu

YAŞAM Haberleri

Sel bölgesinden kahreden haberler gelmeye devam ediyor. Sel felaketinde en çok can kaybının yaşandığı Kastamonu'da bir kadın cesedi sahile vurdu.

Sel afetinde en ağır kayıpları veren ilimiz Kastamonu’dan bir ölüm haberi daha geldi,  denizin üzerinde görülen kadın cesedi sahile vurdu. Vatandaşların ihbarı sonrasında tallihsiz kadın cesedi sudan çıkartılarak morga kaldırıldı. Kastamonu’da 11 Ağustos’ta etkili olan şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel Abana, Azdavay, Çatalzeytin, Pınarbaşı, Bozkurt, Cide, İnebolu ve Küre ilçelerinde hayatı felç etti.
Kastamonu'da bir kadına ait ceset sahile vurdu
En büyük hasarın yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sele kapılıp kaybolanların aranmasına devam edilirken, bir yandan da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.
Tüm bunların yanı sıra felaketin yaşandığı İnebolu’da da arama kurtarma çalışmaları hız kesmenden devam ediyor.
Kastamonu'da bir kadına ait ceset sahile vurdu
İnebolu’da vatandaşlar tarafından denizin üzerinde bir ceset görüldüğü ihbarı yapıldı. Harekete geçen yetkililer bölgeye çok sayıda ekip sevk etti. Ekipler, sahil kenarında biriken odun parçaları nedeniyle suyun üzerinde bulunan cesede ulaşmakta güçlük çekti. Uzun uğraşlar sonucunda kadının cesedi sahile çıkartarak morga kaldırıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...