Marmarisliler yardımları sel bölgesine gönderdi

Düzenleyen:
Marmarisliler yardımları sel bölgesine gönderdi

YAŞAM Haberleri

Marmaris Belediyesi, orman yangınları sebebiyle gelen yardımların bir kısmını afet bölgesine yolladı. İçinde su, gıda, giysi, bebek bezi, hijyen malzemesi, dezenfektan ve maske olan 4 tır Sinop ve Kastamonu'ya hareket etti.

Muğla Marmaris'te yaşanılan orman yangını sonrası Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye yardım gitti. Bu olayın ardından Batı Karadeniz'de meydana gelen sel sonrası Marmaris halkı da kendileri için yollanan yardımları paylaşma kararı aldı. Ardından Marmaris Belediyesi, yardım malzemelerini Sinop ve Kastamonu gönderdi.

"AFETTE YARDIM GELMESİNİN ÖNEMİNİ İYİ BİLİYORUZ" 

Konuyla ilgili açıklama yapan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay "Herkese geçmiş olsun diyor, vefat eden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Günlerce yangınlarla boğuşurken Türkiye'mizin dört bir yanından gelen yardımlar bize güç ve moral verdi. Birçok eksiğimizi giderildi. Bu sebeple bir felakette yardım gelmesinin önemini çok iyi biliyoruz. Yaşanan bu felakete duyarsız kalamazdık. Yangın döneminde seferber olan yardımsever halkımız fazlasıyla malzeme göndermişti. Biz de hem bölge insanının ihtiyaçlarını gidermek hem de onlara moral olmak için 4 tır malzeme yolluyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...