Kızına tokat attı, şiddetinden asansörün aynasını çatladı

Düzenleyen:
Kızına tokat attı, şiddetinden asansörün aynasını çatladı

YAŞAM Haberleri

Esenyurt'ta bir adam, kızına sinirlenip tokat attığı an bulundukları asansörün camı çatladı.

Pes dedirten olay Esenyurt'ta yaşandı. Bir adam ve kızı asansörde tartışmaya başladı. Bir anda gözü dönen baba kızına tokat attı. Tokadın şiddetinden asansörün cami çatladı.

ÖNCE HAVUZ BAŞINDA SONRA ASANSÖRDE DARP ETTİ!
M.A. adlı kişi, havuzda fazla vakit geçirdiği gerekçesiyle kızını havuz kenarında darp etti. Kızını eve götürmek isteyen şahıs, asansörde de ona tokat attı. Tokadın etkisiyle asansörün camı çatladı. O anlar anbean asansörün güvenlik kamerasına yansıdı.

BABASI GÖZALTINA, KIZI KORUMAYA ALINDI
Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda şüpheli M.A, Esenyut'ta bir sitede yakalanarak gözaltına alınırken, kız ise koruma altına alındı. Emniyette yapılan işlemlerde mağdur şikayetçi olmadı. Cumhuriyet Savcısı talimatıyla mağdur, avukat huzurunda ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi. Şüpheli şahıs ise, ifadesi alındıktan sonra Aile İçi Şiddet bürosuna teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...