Kavga ettiği berberi 10 gün sonra öldürdü

Düzenleyen:
Kavga ettiği berberi 10 gün sonra öldürdü

YAŞAM Haberleri

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen adam, tıraş olmak için gittiği berberle henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga etti. Şahıs, 10 gün sonra tekrar aynı dükkana gelerek berberi bıçaklayarak öldürdü.

13 Ağustos Cuma günü akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen İshak D. tıraş olmak için İstanbul’un Sancaktepe ilçesi Yunus Emre Mahallesi üzerinde bulunan bir berber dükkanına girdi. Berber Mehmet A. ile İsak D. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı.

10 GÜN SONRA ÖLDÜRDÜ
Maktulün, yaklaşık 10 gün önce iş yerine gelen İsak D. (39) ile tartıştığı belirlendi. Çıkan kavgada bir süre küfürleştikten sonra sinirlenip dükkandan ayrılan şahıs, aradan 10 gün geçtikten sonra tekrar berber dükkanına gelerek 64 yaşındaki Mehmet A.’yı bıçaklayarak öldürdü. Katil cinayetin hemen ardından hızlıca olay yerinden uzaklaştı.

Katilin olay yerine gittiği sıradaki görüntüleri de kameralara yansıdı.

SAKLANDIĞI YERDE KISKIVRAK YAKALANDI
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti. Ekipler, yaptıkları operasyon neticesinde İsak D.’yi saklandığı yerde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

TUTUKLANDI
İsak D.’nin 3 suç kaydı olduğu ortaya çıkarken, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.


 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...