Elindeki dondurmayı düşüren çocuklarını dövdü! O anlar kamerada

Düzenleyen:
Elindeki dondurmayı düşüren çocuklarını dövdü! O anlar kamerada

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da bir anne, elindeki dondurmayı düşüren oğlunu dövdü. Ardından kendisine tepki gösteren kızını da darbetti. Bu anlar kameraya yansıdı.

Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi, Diclekent Bulvarı'ndaki bir markete gelen kadın, biri kız biri erkek iki çocuğuna dondurma aldı. Aile marketten çıktıkları sırada oğlu yere düştü. Buna öfkelenen kadın, oğlunun kafasına ayağıyla bastı, sonra kaldırdı. Kızı buna tepki gösterince onun elindeki scooterı alıp fırlattı. Bunun üzerine iki çocuk ellerindeki dondurmaları attı. Bu harekete daha da sinirenen kadın, çocuklarını dövmeye başladı. Yerden aldığı toprağı da evlatların yüzüne çarptı. Vatandaşların tepki göstermesi üzerine yoluna devam etti. Çocuklar ise ağlaya ağlaya peşinden gitti.

"BÖYLE ANNE OLAMAZ"

Bu anlara önündeki güvenlik kamerası monitöründen şahid olan market sabihi Katran, yetkililere seslendi. Katran, şunları dedi: Ekrandan çocukları dövdüğünü gördüm. Bu davranışını şiddet ve nefretle karşıladım. Böyle bir anne olamaz. Herkesin gözü önünde evladına bunu yapan evde neler yapmaz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bu görüntüleri seyrettikten sonra konuya el atacağından eminim; kadının evinin tespit edilip çocuklarının devlet koruması altına alınmasını tavsiye ederim. Bu çocuklar belli ki şiddetle iç içeler. Böyle büyüyen bir çocuğun topluma nasıl bir faydası olabilir?

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...