Hastaneye bırakılan 16 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hastaneye bırakılan 16 yaşındaki kız hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir otomobille hastaneye bırakılan 16 yaşındaki genç kız yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kayıplara karışan otomobilin sürücüsünü yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

İzmir'in Konak ilçesinde plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobilden SBÜ Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesin önüne genç bir kız bırakıldı. Çevredekilerin de yardımı ile hastaneye alınan genç kız, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Elif T. (16) olduğu öğrenilen genç kızın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

UYUŞTURUCU İDDİASI

Öte yandan Elif T.'nin uyuşturucu kullanımı nedeniyle fenalaşması sonrası hastane önüne bırakıldığı değerlendirilirken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında E.T'yi hastanenin önüne bırakan sürücü ve otomobilin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...