Sinop'taki selden yeni görüntüler ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sinop'taki selden yeni görüntüler ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

Sinop'un Ayancık ilçesi ve Babaçay köyünde 11 Ağustos'ta şiddetli yağışların ardından yaşanan sel felaketiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

11 Ağustos'ta Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketi sonrasında 82 kişinin cansız bedenine ulaşılırken hem enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarına hem de kayıp ihbarı yapılan 15 kişinin aranmasına devam ediliyor.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Selden en çok etkilenen yerleşim yerlerinden olan Sinop'un Babaçay köyünde 40 ev yıkıldı, hasar gören 19 ev ise yıkılmak üzere tahliye edildi. Köyde yaşanan sel felaketiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. 

Köydeki selzedelerin çektiği görüntülerde köyün sular altında kalması ve suların bir konteyneri sürüklediği anlar yer alıyor.

"KURTULMA ŞANSIMIZ SIFIR"

Bir selzedenin, sel sularının evinin etrafını sardığı anda çektiği görüntülerde "kurtulma şansımız sıfır" dediği duyuluyor.

Ayancık ilçesinde bir benzin istasyonunda çekilen görüntüde de sel sularının boruları ve konteyneri sürüklediği görülüyor. Başka bir görüntüde ise sel sularının araçları sürüklediği anlar yer alıyor.​​​​​​​

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...