Can Gönül, Gökhan Gönül'ün yanına gitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Can Gönül, Gökhan Gönül'ün yanına gitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu tesadüfen öğrendiğini ve 27 yıldır ailesi ile iletişim kurmadığını iddia eden Can Gönül, Gökhan Gönül'ün daveti üzerine milli futbolcu ile buluşmak için Rize'ye gitti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Can Gönül, yetiştirme yurdunda büyüdüğünü ve bir iş başvurusu sırasında aldığı aile nüfus kayıt örneğinde milli futbolcu Gökhan Gönül ile kardeş olduğunu öğrendiğini iddia etmişti.

Can Gönül'ün dün katıldığı televizyon programına bağlanan Gökhan Gönül "Kardeşimiz olduğunu yeni öğrendik. 3 kardeştik, 4 olduk. Can bizim kardeşimizdir“ ifadesini kullanmış, "Can, 3-4 gündür annen baban sana ulaşmaya çalışıyor" demişti. Can Gönül, bu sözleri üzerine gözyaşlarına hakim olamamıştı.

RİZE'YE GİTTİ

Programın ardından Gökhan Gönül, Can Gönül’ü telefonlara arayarak kendisinin bulunduğu Rize’ye davet etti. Gece saatlerinde Can Gönül, İstanbul’dan ayrılarak uçak ile ağabeyi Gökhan Gönül’ün yanına gitti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...