Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trafik kazası geçirmişlerdi! Yan yana toprağa verildiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trafik kazası geçirmişlerdi! Yan yana toprağa verildiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden babaanne, dede ve 12 yaşındaki torununun cenazesi yan yana toprağa verildi.

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dede, babaanne ve 12 yaşındaki torunları hayatlarını kaybetmişlerdi.

HAYATLARINI KAYBETTİLER

Dün akşam saatlerinde Mansurlu yolu Tilki Deresi mevkiinde meydana gelen kazada, Mehmet Ali Atalay idaresindeki 01 R 1556 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Mehmet Ali, eşi Eşe (68), 12 yaşındaki torunları İbrahim Atalay olay yerinde hayatını kaybetti.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Dede, babaanne ve torunun cenazeleri Kozan Devlet Hastanesi'nden alınarak İmamoğlu ilçesindeki Koyunevi Mahallesi'ne götürüldü. Mahalle mezarlığında öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından dede, babaanne ve torunun naaşları göz yaşları içerisinde yan yana toprağa verildi. Atalay ailesinin yakınları ayakta güçlükle durabildi.

Trafik kazası geçirmişlerdi! Yan yana toprağa verildiler

TAZİYEYE GİTMİŞLERDİ

Kazada hayatını kaybeden Atalay çiftinin torunlarını da yanına alarak yayladan bir yakınlarının cenazesi için taziyeye gittiği dönüş yolunda olayın meydana geldiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...