Ayıların drone ile imtihanı! Görüntüler gülümsetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayıların drone ile imtihanı! Görüntüler gülümsetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde bulunan ayılar, kendilerine yaklaşan dronu görünce sergiledikleri davranışlar ile görenleri gülümsetti.

İç Anadolu'nun en büyük hayvanat bahçesi olan Anadolu Harikalar Diyarı, 153 türden 1450'ye yakın hayvana ev sahipliği yapıyor. Misafirlerini ağırlamaya devam eden hayvanat bahçesinin içerisinde bulunan ayıların, kendilerine yaklaşan dronu gördüklerinde yaptığı hareketler, ziyaretçileri keyiflendirdi. Ayılar; bazen sağa sola kaçarken, bazen de dronu yakalamak için uygun zamanı kolladı.

Ayıların drone ile imtihanı! Görüntüler gülümsetti

"SERİNLETME SİSTEMLERİNİ AÇIYORUZ"

Hayvanat Bahçesi Müdürü Burhanettin Bacak, hayvanların aşırı sıcaklardan etkilenmemesi için çeşitli yöntemler uyguladıklarını söyleyerek, "Buradaki hayvanlarımız sadece İç Anadolu Bölgesi'nde yaşayan hayvanlar değil, tropik bölgelerden de gelen hayvanlarımız var. Bunların barınakları, hayvanat bahçemiz kurulurken şartlarına göre yapılmış. Özellikle yaz dönemlerinde hayvanlarımızın sıcaktan etkilenmemesi için serinletme sistemlerini açıyoruz, buzlu kokteyller hazırlıyoruz" dedi.

Ayıların drone ile imtihanı! Görüntüler gülümsetti

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...