Minibüsün çarptığı genç kız hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Minibüsün çarptığı genç kız hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 17 yaşındaki genç kıza minibüsün çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. Genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Stajyer olarak çalıştığı otelde izinli gününde çarşıya çıkan Hediye Aksoy, minibüsün çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Yusuf K'nin kullandığı 07 AAN 059 plakalı minibüs, Kadriye Mahallesi'nde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Hediye Aksoy'a çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Genç kız, sağlık ekibince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilen Aksoy, hayatını kaybetti.

Minibüsün çarptığı genç kız hayatını kaybetti

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

VIP yolcu taşımacılığı yaptığı belirtilen minibüsün şoförü, polis ekibince gözaltına alındı. Genç kızın staj yapmak için Hatay'dan Serik'e geldiği ve 5 yıldız bir otelde çalıştığı öğrenildi.

Minibüsün çarptığı genç kız hayatını kaybetti

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...