Baba cinnet getirdi, 3 küçük kızını öldürdü

Düzenleyen:
Baba cinnet getirdi, 3 küçük kızını öldürdü

YAŞAM Haberleri

Trabzon'da cinnet getirdiği öğrenilen adam, 3 küçük kızını silahla vurup öldürdü.

Trabzon'da 4 aydır eşinden ayrı olduğu öğrenilen ve psikolojik sorunları oluşan adam 3 küçük kızının sonu oldu. Cinnet getiren şahıs, silahla kızlarını vurdu.

HAKKINDA 1 AYLIK UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI
Alınan bilgiye göre, imam Emre Göktaş (36) 12 yıllık eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. İddiaya göre, eşi Sibel Göktaş 4 aydır eşinin kendisini darp etmesi nedeniyle çocuklarını alarak evi terk ederken, bunu içine sindiremeyen Emre Göktaş kendisini 2 ay önce darp etti. Eşinin şikayetçi olması nedeniyle mahkeme tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası alan Emre Göktaş, ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını bugün Of ilçe merkezinde teslim alarak ilçenin Uluağaç Mahallesi'ndeki evine getirdi. 

Baba cinnet getirdi, 3 küçük kızını öldürdü

KIZLARINI DERE KENARINA GÖTÜRÜP ÖLDÜRDÜ
Emre Göktaş, daha sonra kızları Yaren Göktaş (11), Hiranur Göktaş (8) ve Elif Göktaş'ı (5) bir süre sonra evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürerek silahla kafalarına birer kurşun sıkarak öldürdü. Emre Göktaş olay sonrası jandarma ekiplerine teslim olurken, 3 kızın cansız bedenleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...