Florya'da feci kaza! Otomobil hurdaya döndü, yaralılar var

Düzenleyen:
Florya'da feci kaza! Otomobil hurdaya döndü, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Florya'da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası hurda yığınına dönen otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

İstanbul Florya'da sabah saat 07.00 sularında meydana gelen kazada minibüs, karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda otomobil hurda yığınına döndü. Kazanın sesini duyan sürücüler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler otomobil içinde sıkışan kimlik bilgileri belli olmayan iki kadını ve sürücüyü çıkartarak ambulans ile hastaneye kaldırdı. Bu esnada kazaya karışan bir diğer otomobilde hasar meydana geldi.

Ekipler hurda yığınına dönen otomobili kaza yerinden kaldırdı. Minibüs sürücüsünün de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Kaza nedeniyle cadde üzerinde bir süre trafik yoğunluğu oluştu.

Polis ekipleri kazanın çıkış nedenini araştırmak için inceleme başlattı.

Florya'da feci kaza! Otomobil hurdaya döndü, yaralılar var

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...