Adana'da cinnet dehşeti! Babasını dövdü, kardeşini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da cinnet dehşeti! Babasını dövdü, kardeşini öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da cinnet getiren bir kişi önce babasını dövdü, ardından kardeşini pompalı tüfekle öldürdü. Şüpheli, suç aletiyle birlikte kayıplara karıştı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde müstakil bir evde meydana gelen olayda Kahraman Ö., babası Abdul Vahap Ö. ve kardeşi Cihan Ö. sözlü olarak tartışmaya başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Bir anda cinnet getiren Kahraman Ö., babası Abdul Vahap Ö.’yü dövmeye başladı. Daha sonra Kahraman Ö., araya girmek isteyen kardeşini pompalı tüfekle vurarak olay yerinden kaçtı.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Darp yaralısı baba Abdul Vahap Ö. Yüreğir Devlet Hastanesine, silahla yaralanan Cihan Ö. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel hastaneye kaldırılan Cihan Ö. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cihan Ö.’nün cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Baba Abdul Vahap Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayı gerçekleştiren Kahraman Ö.’yü yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Adana'da cinnet dehşeti! Babasını dövdü, kardeşini öldürdü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...