Yürek burkan an! Bankta ölen babaya son bakış

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yürek burkan an! Bankta ölen babaya son bakış

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da bir şahıs, uyuduğu bankın üzerinde hayatını kaybetti. Babasının cansız bedenine son kez bakan oğlu yürekleri burktu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde öğle saatlerinde bir kapalı otoparkın özel görevlisi, otoparkın yanındaki parkta bulunan bank üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Görevli, şahsa seslense de cevap alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık çalışanları geldi.

10 YILDIR SOKAKLARDA KALIYORMUŞ

Sağlık çalışanları tarafından yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede ölen şahsın Muharrem Demir (69) olduğu belirlendi. Yaşlı adamın yaklaşık 10 yıldır sokaklarda kaldığı öğrenildi. Polisin haber vermesinin ardından şahsın oğlu Necati Demir de olay yerine geldi.

Yürek burkan an! Bankta ölen babaya son bakış

OĞLUNUN SON BAKIŞLARI YÜREK BURKTU

Necati Demir, bank üzerinde hareketsiz yatan ve üzeri örtülen babasına uzun uzun baktı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan oğlunun son bakışları yürek burktu. Şahsı mahalle sakinleri teselli etti.

Polis ekipleri yaşlı adamın ölümü ile ilgili inceleme başlattı. Ceset, polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yürek burkan an! Bankta ölen babaya son bakış

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...