Kaybolan dağcıdan 108 gündür haber alınamıyor

Düzenleyen:
Kaybolan dağcıdan 108 gündür haber alınamıyor

YAŞAM Haberleri

Antalya’da Musa Dağı ve Likya yoluna yürüyeceğini söyleyip yola çıkan Mustafa Yıldırım'dan 108 gündür haber alınamıyor. Ekipler ise sürdürdükleri arama kurtarma çalışmalarında henüz herhangi bir sonuç elde edemedi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir işletmede konaklamaya başlayan 60 yaşındaki maceraperest Mustafa Yıldırım, konakladığı kamp merkezinden 24 Mayıs Pazartesi günü ayrıldı.

108 GÜNDÜR HABER YOK

Ayrılırken Musa Dağı'na çıkacağını ve Likya yolunu yürüyeceğini belirten Yıldırım’dan 108 gündür haber alınamadı.

Günlerce süren arama çalışmalarından bir sonuç alınamayınca aramalara Ankara’dan özel olarak gelen 22 kişiden oluşan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi de destek verdi.

Kaybolan dağcıdan 108 gündür haber alınamıyor

TELEFON SİNYALLERİNİN GELDİĞİ ALANDA DA BULUNAMADI

Ekiplerin Likya yolu, Adrasan ve Olimpos Dağı sit alanında havadan ve karadan yaptıkları aramalarda şu ana kadar bir ize rastlanmadı.

Öte yandan Yıldırım’ın telefonunda kullandığı hattı incelemeye alan ekipler, son sinyalin Maden Koyu yakınlarından geldiğini belirledi.

Kaybolan dağcıdan 108 gündür haber alınamıyor

Bunun üzerine su altı timi boğulma riskine karşı Maden Koyundan Tekirova sahiline kadar olan alanı taradı. Bölgeden gelen her ihbar sonrasında olayı derinlemesine araştıran ekipler, şuana kadar bir iz elde edemedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...