Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çılgın davulcu! Denizin dibinde ve gökyüzünde davul çaldı

Düzenleyen:
Çılgın davulcu! Denizin dibinde ve gökyüzünde davul çaldı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağlı bir davulcu, bir ilki gerçekleştirdi. Karaya sığamayan davulcu, paraşütle havada davul çaldı. Çılgın davulcu yalnız bununla da kalmadı.

Tekirdağ'da ikamet eden Ahmet Çelik, tatil için Muğla'nın Fethiye ilçesine gitti. Çelik, burada heyecan olsun diye yamaç paraşütü yapmak istedi. Bu eylemini bir de sanatıyla birleştirdi. Çelik, yamaç paraşütü pilotu ile 2 bin metre yükseklikteki pistte hazırlıklarını tamamladıktan sonra tandem (ikili) uçuş gerçekleştirdi. Yaklaşık 30 dakika havada kalan şahıs, davul çalıp türkü söyledi. Ardından uçuşunu problemsiz tamamladı.

Çılgın davulcu! Denizin dibinde ve gökyüzünde davul çaldı

Daha sonra da dalış yapan Çelik, su altında da davul çaldı. Sosyal medyada paylaştığı video ile ilgi gören Çelik "Davul çalmayı çok seviyorum. Zoru başararak paraşütten sonra suyun altında da davul çaldım" dedi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...