Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tilki ile çobanın şaşırtan dostluğu! Sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tilki ile çobanın şaşırtan dostluğu! Sosyal medyada gündem oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Gafarlı köyünde keçi otlatmaya giderken karşılaştığı tilki ile arkadaşlık kuran çoban ile tilkinin dostluğu görenleri şaşkına çeviriyor.

Keçi otlatmaya giderken yolda karşılaştığı tilki ile arkadaşlık kuran çobanın samimi halleri görenleri şaşırtıyor.

KEÇİ OTLATIRKEN KARŞILAŞTI

Sumbas ilçesine bağlı Gafarlı köyünde yaşayan ve geçimini hayvancılık yaparak sağlayan Soner Bozdoğan, iki ay önce dağda keçi otlatırken bir tilki ile karşılaştı. Ürkek ve çekingen halleriyle tanınan ve insanlardan kaçan tilki, aradan geçen süre zarfında Soner Bozdoğan'a alıştı. Hemen hemen her gün aynı yerde tilki ile karşılaşan Soner Bozdoğan ile tilki arasında ilginç bir dostluk gelişti.

Tilki ile çobanın şaşırtan dostluğu! Sosyal medyada gündem oldu

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Tilki ile arasında oluşan bu dostluğu cep telefonu kamerası ile görüntüleyen çoban, bu görüntüleri sosyal medya hesabına yükledi. Soner Bozdoğan'ın sosyal medya hesabında ki görüntüleri ise büyük ilgi çekti.

“HAYVANLARI SEVELİM ONLARI KORUYALIM”

Videolarında tilkiden "kardeşim" diye bahseden ve kendisinden de tilkinin abisi olduğunu belirten Soner Bozdoğan bu dostluğun temelinde sevgi olduğunu belirtiyor. Oldukça ürkek ve insanlardan kaçan bir orman hayvanı olan tilkinin kendisine bu şekilde dostluk göstermesini sevgiye bağlayan Bozdoğan, "Bu doğa yalnızca bizim değil aynı zamanda hayvanların ve tüm canlıların. Onları çok sevelim. İki ay önce keçi otlatmaya gittiğimde tilki ile karşılaştım. O günden beri dostluğumuz devam ediyor. Tilkiler biri iki tavuk yedi diye onları öldürmeyelim. Gerekirse benim tavuklarımı da yesin. Hayvanları sevelim, onları koruyalım" şeklinde konuştu.

Tilki ile çobanın şaşırtan dostluğu! Sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...