Halıyı değil virüsü kapıştılar!

Düzenleyen:
Halıyı değil virüsü kapıştılar!

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da bir halı mağazasının ürünlerini 50 liradan satışa koymasıyla birlikte izdiham oluşurken, koronayı unutan vatandaşlar birbirlerini ezip geçti.

Koronavirüs salgınının varyantların da etkisiyle yeniden pik yapması ve vakaların yüksek oranlara ulaşmış olması, ucuz ürün gören vatandaşları engellemeye yetmedi. Elazığ'da bulunan bir hali mağazasının ürünlerinin 50 liraya satıldığını gören vatandaşlar, dükkana akın etti. 

İZDİHAM CEP TELEFONUNA SANİYE SANİYE YANSIDI
Elazığ’da bir mağaza sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile metrekare fark etmeden halıları 50 liradan satacağını açıkladı. Mağaza çalışanlarının öğle saatlerinde satışa başlamasıyla birlikte kısa sürede yoğunluk oluştu. İndirimli halılardan almaya çalışan çoğunluğu kadınlardan oluşan kalabalık izdihama neden oldu. 50 liraya halı almak isteyen vatandaşların izdihamı cep telefonu kameralarına yansıdı. Kalabalık, 50 liradan satılan halıları almak için birbiriyle yarıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...