İstanbul-İzmir Otoyolu'nda korkunç kaza, 2 ölü var

Düzenleyen:
İstanbul-İzmir Otoyolu'nda korkunç kaza, 2 ölü var

YAŞAM Haberleri

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kesiminde feci bir kaza meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi canından oldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kesiminde meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.  Zehra Çolak idaresindeki 34 DJV 739 plakalı otomobil, otoyolun Ortaca Mahallesi mevkisinde Sabri Serdar Karışma yönetimindeki 45 V 9693 plakalı kamyona arkadan çarptı.

KAMYONUNA ÇARPAN ARACA BAKMAK İSTERKEN CAN VERDİ
Çarpmanın etkisiyle otomobilde yangın çıktı, o esnada kazaya bakmak için kamyondan inen Karışma'ya da Ali İhsan Teceren kontrolündeki 45 Y 6365 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan Karışma, olay yerinde hayatını kaybetti.

KADIN SÜRÜC YANARAK ÖLDÜ
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ise sürücü Çolak, yanarak yaşamını öldü, araçtaki bir köpek telef oldu. Cenazeler Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Teceren ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan Çolak'ın İstanbul'da pet shop işi yaptığı, İstanbul'dan İzmir'e arkadaşının yanına gitmek için yola çıktığı öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...