Komşusunu tıraş ederken dehşeti yaşadı! Hayati tehlikesi var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Komşusunu tıraş ederken dehşeti yaşadı! Hayati tehlikesi var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de evinin bahçesinde komşusunu tıraş ederken eski ev sahibi tarafından av tüfeği ile vurulan şahıs ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan yaralı hastaneye kaldırılırken, eli silahlı eski ev sahibi ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde meydana gelen olayda; Salih Ç. (57) isimli vatandaş, evinin bahçesinde bir komşusunun saçlarını tıraş ederken yan tarafta bulunan binadaki eski ev sahibi Mustafa A. av tüfeği ile yanına geldi. Mustafa A., tüfekle Salih Ç.’yi iki el ateş ederek sırtından ve karnından vurdu.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olayı gören komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Salih Ç., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Salih Ç'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Mustafa A. ise olay yerinde tüfekle birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın gerçekleştiği bahçede ve Mustafa A.’nın tüfeği getirdiği kutu üzerinde incelemelerde bulundu.

Komşusunu tıraş ederken dehşeti yaşadı! Hayati tehlikesi var

ARALARINDA HUSUMET OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Salih Ç.'nin Mustafa A.'nın evinde 1 yıl önce kiracı olarak yaşadığı ve evden ayrıldıktan sonra aralarında anlaşmazlıklar sebebi ile husumet olduğu öğrenildi.

Komşusunu tıraş ederken dehşeti yaşadı! Hayati tehlikesi var

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...