Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Tostçu Mahmut' olarak tanınan fenomen Anıl Kurt hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Tostçu Mahmut' olarak tanınan fenomen Anıl Kurt hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da yaşayan sosyal medya fenomeni 'Tostçu Mahmut' lakaplı Anıl Kurt, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Adana'nın Seyhan ilçesinde Müslüm Gürses şarkıları ile 'ütü tost' yaparken sosyal medyada fenomen haline gelen 'Tostçu Mahmut'un sahibi Anıl Kurt, İstanbul yolunda trafik kazası geçirdi. Hayatını kaybeden Anıl Kurt'un, tostçunun İstanbul şubesinin açılışı için yola çıktığı öğrenildi.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde M.Y. yönetimindeki araç ile Anıl Kurt’un kullandığı araç çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan Anıl Kurt’un öldüğünü belirledi.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

HIZ GÖSTERGESİNİ PAYLAŞMIŞ

Anıl Kurt’un, aracından paylaştığı son görüntüler ortaya çıktı. Kurt'un sosyal medyadan paylaştığı videoda, minibüsün 206 kilometre hızla ilerlediği ve Müslüm Gürses şarkısı çaldığı görüldü.

Başka gönderisinde ise 'Daha yeni başladık' notunu paylaşan Anıl Kurt'un cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilecek.

'Tostçu Mahmut' olarak tanınan fenomen Anıl Kurt hayatını kaybetti

'TOSTÇU MAHMUT' LAKAPLI ANIL KURT KİMDİR? 

Adana'da küçük tablasında yaptığı ütü tost ile sosyal medya fenomeni haline gelen Anıl Kurt'un yaptığı tosttan yiyebilmek için vatandaşlar dakikalarca sıra bekliyordu.

Yüz binlerce tık alan Tostçu Mahmut'un sahibi Anıl Kurt, babasından aldığı tostçuluk mesleğini 11 yıldır icra ediyordu. Tostçu Mahmut özellikle sabah ve öğle saatlerinde öğrencilerin yanı sıra çevre esnafının ve Adanalı vatandaşların yoğun bir talebi ile karşı karşıya kalıyordu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...