Ormanda kaybolan Rus turist yaralı olarak bulundu

Düzenleyen:
Ormanda kaybolan Rus turist yaralı olarak bulundu

YAŞAM Haberleri

Marmaris'te spor amaçlı gezinti yaptığı dağlık alanda kaybolan Rus turist yaralı olarak bulundu. Kol, bacak ve kaburgalarında kırıklar olduğu anlaşılan turist, hastaneye kaldırıldı.

Tatil için Türkiye'ye gelen İvan Aratskii isimli Rus turist, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde tatil yaptığı otelin arkasında yer alan ormanlık alanda spor amaçlı gezintiye çıktı. Otel yetkilileri turistin otelde olmadığını fark edip kamera kayıtlarını inceleyince ormana gittiği anlaşıldı ve hemen hakkında kayıp ihbarı yapıldı. 
Ormanda kaybolan Rus turist yaralı olarak bulundu
AFAD, UMKE, Polis, İtfaiye ve AKUT ekipleri tarafından başlatılan arama çalışması sonucunda Aratskii kaldığı otele 400 metre mesafede yaralı olarak bulundu. İlk muayenesinde kol, bacak ve kaburgalarında kırıklar olduğunu anlaşılan Aratskii, ekiplerce dağlık alandan indirilerek Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Turistin, dağlık alanda yürüdüğü sırada kayarak düşmesi sonucunda yaralandığı tahmin ediliyor. Tedavisinin ardından oteline gelen Rus uyruklu İvan Aratskii'nin ülkesinde polis olduğu ve 6 gündür ilçede tatil yaptığı öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...