İstanbul için gök gürültülü yağış uyarısı

Düzenleyen:
İstanbul için gök gürültülü yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri

MGM, yarın için Marmara, Doğu Anadolu ve Karadeniz'in bazı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağış öngörüldüğünü açıkladı.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, yarın Marmara, Doğu Anadolu ve Karadeniz'in bazı kesimlerinde gök gürültülü yağış bekleniyor. Marmara bölgesindeki yağışların özellikle Trakya ve İstanbul Avrupa Yakası'nda gerçekleşmesi öngörülüyor. 

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK UYARISI
Trakya ve İstanbul'un Avrupa yakası ile Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinin bazı kesimlerinde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

İstanbul için gök gürültülü yağış uyarısı

DİĞER YERLERDE AZ BULUTLU VE AÇIK HAVA HAKİM OLACAK
Trakya kesimi, Kars, Iğdır, İstanbul'un Avrupa yakası, Kastamonu kıyıları, Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile Ağrı ve Van'ın doğu ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Diğer yerlerde ise havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...